Basın Odası

CRATOS PREMIUM’DA HADİSELİ BİR BAYRAM …

Bayramın 3. Günü muhteşem performansı ve sesi ile Cratos Premium Otel’de sahne alan Hadise hayranlarını coşturdu. En sevilen şarkılarını sevenleri için seslendiren Hadise muhteşem bir performans sergiledi. Güleryüzünü ve enerjisini hiç kaybetmeyen sanatçı, 2 saat boyunca hiç durmadan dans etti.

Haber Tarihi: 07.06.2019 HABER DETAYI
    MUHTEŞEM AÇILIŞ

Cratos Premium Hotel bünyesinde hizmet veren Cage Wonderland, sezon açılışını “Garden Of Wonders” temasıyla birbirinden sürprizli şovlar eşliğinde yaptı. Harikalar Bahçesi anlamına gelen “Garden Of Wonders” konseptiyle konukların büyük ilgisini çeken mekanın açılış partisinde coşku, eğlence severlerle buluştu. Yenilenmiş tasarımı ve eğlence anlayışıyla yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı geceye ülkemizin en tanınmış simaları da akın etti.

Haber Tarihi: 29.05.2019 HABER DETAYI
    COCO BONGO ISLAND KÜLLERİDEN DOĞDU!

Girne’nin en gözde mekanı Coco Bongo Island, geçtiğimiz Cuma gecesi kapılarını eğlence severler için yeniden açtı. Geçtiğimiz sezon adından en çok söz ettiren mekanları arasında yer alan Coco Bongo Island, bu yıl da yenilenen eşsiz mimarisiyle eğlence sektörüne yön verecek.

Haber Tarihi: 29.05.2019 HABER DETAYI
    ASSI AL HALLANI CRATOS'TA

Orta Doğunun en popiler sanatçılarından Assi Al Hallani cumartesi gecesi Cratos Premium Hotelde söylediği şarkılarla muhteşem bir Cratos gecesine daha imza attı.

Haber Tarihi: 22.05.2019 HABER DETAYI
    FEDON RÜZGARI

Dün akşam adanın bir numaralı oteli Cratos Premium Otel, yılların eskitemediği muhteşem bir sese ev sahipliği yaptı. Fedon, geçmişten günümüze en sevilen aşk şarkılarıyla onu izlemeye gelen tüm konuklara muhteşem bir gece yaşattı.

Haber Tarihi: 06.01.2019 HABER DETAYI
    VOLKAN IŞIK RALLİ SHOW

Geçtiğimiz akşam bir ilaç firmasının etkinliği vasıtasıyla Cratos Premium Otele gelen Türkiye Ralli Şampiyonu Volkan Işık, firmanın katılımcıları ve misafirlere mini ama heyecanlı bir show sergiledi. Duran bir kişinin etrafında spin atan Işık, daha sonra denemek isteyen kişilere fırsat verip herkese heyecanlı dakikalar yaşattı.

Haber Tarihi: 06.01.2019 HABER DETAYI

İletişimde Kalalım

Size özel ayrıcalıklar hakkında daha fazla bilgi için e-bültenimize kayıt olun.

REZERVASYON